εφετ

Εκπαίδευση προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων & ποτών (Σεμινάρια ΕΦΕΤ)

Ο φορέας μας υλοποιεί σεμινάρια για την ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΦΕΤ) Επιπέδου 1 σύμφωνα με την ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007.

Η διαδικασία εφαρμόζεται:

Στο προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα και ποτά ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, όπως εστιατόρια, ταβέρνες, οβελιστήρια, καφετέριες, σούπερ μάρκετ, αρτοζαχαροπλαστεία κλπ.

Βάση Υπουργικής απόφασης τα σεμινάρια δεν μπορούν να τα παρακολουθήσουν άνεργοι ως ανεξάρτητοι καταρτιζόμενοι, αλλά ΜΟΝΟΝ οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων και οι εργαζόμενοι σε αυτές.

Η κατάρτιση των συμμετεχόντων είναι 10ώρη και θα πραγματοποιείται σε δύο 5ωρα, 2 φορές την εβδομάδα στις αίθουσες του φορέα μας.

Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στα 60 ευρώ/άτομο συμπεριλαμβανομένου του παραβόλου των 30 ευρώ που πληρώνουν οι καταρτιζόμενοι στον ΕΦΕΤ για τις εξετάσεις στις οποίες θα συμμετέχουν μετά το πέρας του σεμιναρίου.